Have a question for DuckDuck FAQ
We werken hard om de beste ingrediënten te kiezen, ervoor te zorgen dat zeverantwoordelijk zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid, en er openhartig over te communiceren. Meer informatie over onze ingrediënten.
WC-Eend® Fresh Discs zijn eenvoudig te bevestigen en gebruiken een op gel gebaseerde formule die helpt kalkaanslag te voorkomen en bij elke spoelbeurt reinigt en verfrist. Ontdek hoe je Fresh Discs bevestigt.
Ik krijg deze vraag altijd. De voor de hand liggende antwoorden komen meteen in mij op: Waterbestendig zijn is geweldig. Vliegen is buitengewoon. Altijd gratis brood krijgen is geweldig (ook al volgen een paar van ons de glutenvrije trend). En ik wil hier niet voor alle eenden spreken maar we hebben zeer recent pistachenoten ontdekt en, wow, ze zijn gewoon fantastisch.’
Als familiebedrijf willen we het leven schoner, gemakkelijker en beter maken voor gezinnen. We willen je mening horen, goed of niet zo goed.

Stuur een e-mail naar onze Consumentenvoorlichting.
Goede vraag. Ja, dat hebben ze. Dat hebben ze zeer zeker. Wijzijn uitstekende luisteraars. We luisteren zelfs naar zwanen—die er om bekend staan saaie verhalenvertellers te zijn. Wij kunnen overal een dutje doen. Zout water, zoet water, de plasin Mike’—s achtertuin, maakt niet uit. En wekunnen geweldig goed schoonmaken. Hebt je al producten van mij gezien? Wezijn meer dan schaamteloze zelf promoters. 
WC-Eend® en onze moedermaatschappij, SC Johnson, waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt wanneer je ons je persoonlijke informatie verstrekt. Wij nemen je privacy serieus en zijn toegewijd aan het beschermen ervan. Lees de privacyverklaring van SC Johnson.
Ik vrees dat het antwoord op deze vraag onmiddellijk zijn weg zal vinden naar de jager blogs. Dus ik ga voor Antarctica.
WC-Eend-producten® zijn verkrijgbaar in supermarkten, drogisterijen en discount winkels in heel Nederland. Veel WC-EEND producten™ zijn verkrijgbaar bij je favoriete online winkel. Bekijk onze producten.
Het al een tijdje geleden dat ik​​​​​ heb 'gedate' En de dingen waren anders in mijn tijd. Datingapps zijn tegenwoordig allemaal razend populair. Klinkt ik nu oud? Laten we teruggaan naar de vraag. Een goede eerste date? Ik wil je niet vervelen met clichés, maar een mooie lange wandeling op het strand garandeert dat iedereen de veren aanraakt.
Indien je de informatie die je zoekt niet ziet, probeer dan de SC Johnson pagina met Veelgestelde vragen. Of neem rechtstreeks contact op met SC Johnson. Onze hulplijn voor consumentenproducten helpt je graag met je vragen of opmerkingen over onze consumentenproducten in Nederland. Voor producten en contact buiten Nederland zoek je dichtstbijzijnde locatie van SC Johnson wereldwijd.