Hoe krijg en houd je het toilet schoon

De toilet schoonmaakroutine leren is vrij eenvoudig als je weet hoe je het moet doen. Dus dit is de deal: Er zijn twee manieren van schoonmaken. Er is 'maak het schoon'-schoonmaken, en dan is er 'houdt het schoon'-schoonmaken. De kunst is om te weten wat wat is.’

Maak het schoon

WC-Eend® NR. 1 Ontkalker , WC-Eend Extra Power Schuimend Bleek en WC-Eend® Action gel ontsmetten het toilet voor de meest diepgaande reiniging. We praten over het verwijderen van kalkaanslag, en het zeggen van “toedeloe” tegen de meest hardnekkige vlekken om je toilet voor het hele gezin effectief schoon te maken en te ontsmetten. En als je eenmaal je toilet zo schoon hebt en het fris en goed ruikt, wil je het zo houden.

Houd het schoon

Houd je toilet fris en schoon door het te spoelen met WC-Eend® Fresh Discs,—maar zorg ervoor dat je het toilet eerst schoonmaakt. Het zorgt ervoor dat je toilet er goed uitziet en fris ruikt. En heel zelden is het in onze samenleving volkomen acceptabel om daadwerkelijk iets in je toilet te stempelen, dus dit is op zich een gigantisch voordeel. 

Dit is geen productdrop of zo, maar WC-Eend® Toiletblok Active Clean, WC-Eend® Toiletblok en WC-Eend® Aqua Toiletblok helpen met één spoelbeurt per keer het toilet fris te houden en tegelijkertijd ook consequent schoon te maken, te verfrissen en kalkaanslag te bestrijden. Oh, en natuurlijk laten ze een fantastische geur achter.